Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Cikkek

Tisztelt Látogató!

 Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Lightware Vetítéstechnikai Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett NFKI alapból vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projekt címe: Lightware Taurus extender család: új generációs tárgyalótermekbe szánt multimédiás rendszer kifejlesztése és piacra vitele

A projekt megvalósításának kezdete: 2021.01.04.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2023.01.03.

Támogatás összege: 362 060 314 Ft

Összköltség: 641 106 350 Ft

 

Projekt azonosítószáma: 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2020-00075

Projekt bemutatása: 

A projekt célja olyan, 4K felbontású (UHD) videojeleket támogató készülékcsalád kifejlesztése, amely alkalmas tárgyalótermekben, auditóriumokban, élő események alatt kiszolgálni a több helyszínes, tipikusan videokonferencia segítségével megtartott rendezvényeket. Igény van a legújabb, USB-C-s laptop-ok, a vezeték nélküli video megosztások (Airplay, Miracast, GoogleCast) támogatása, illetve hogy ugyanaz a helyiség több videokonferencia rendszerben is használható legyen (MS Teams, Skype for Business, Zoom Rooms, Cisco Webex).

 

A céjunk olyan sorozatban gyártható termékek kifejlesztése, melyek termékcsaládot alkotnak és kompatibilisek egymással. A projekt során az egyes, most még az iparágban sem alkalmazott megoldások műszaki kutatásaitól eljutunk a négyféle termékváltozatig, a kidolgozott gyártási és végtesztelési folyamatainkat próbagyártásokkal validáljuk, az itt létrejött készülékek a márkaképviseleteinkhez kerülnek bemutatópéldányként és tanfolyam-eszközökként.