Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Cikkek

Tisztelt Látogató!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Lightware Vetítéstechnikai Kft. a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében meghirdetett VEKOP-2.1.1-15 - Vállalatok K+F+I tevékenységének támagtása tárgyú felhívásában vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra.

 

Kedvezményezett neve: Lightware Vetítéstechnikai Kft

A projekt címe: Moduláris termékcsalád fejlesztése

A szerződött támogatás összege: 123.396.213 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2019.12.31.

Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00171

Projekt bemutatása:

A projekt célja 24 videobementű és 24 videókimenetű, moduláris, hibrid mátrix, valamint a hozzá tartozó I/O-kártyák kifejlesztése. A mátrixnak a HDMI 2.0 szabvány által biztosított 18 Gbit/s adatsebességű videojelek továbbítása mellett lehetővé kell tennie a video-adatfolyamokba ágyazott, valamint a digitális és analóg audiobemeneteken érkező audiojelek videojeltől független kapcsolását, illetve különféle típusú, alacsony sebességű, infravörös, soros és CEC-adatfolyamok feldolgozását és továbbítását.

 

Mind az audiojelek, mind pedig az említett, alacsony adatsebességű adatfolyamok átvitelét belső, 10 Gbit/s sávszélességű Ethernet-gerinchálózat biztosítja. Ugyanez a hálózat képes lesz transzparens hálózati hozzáférést biztosítani az I/O-kártyákhoz kapcsolódó extendereken keresztül csatlakoztatott munkaállomások számára.

 

A mátrix magas rendelkezésre állását üzem közben cserélhető tápfiókok szolgálják. Az egyes I/O-kártyák szintén üzem közben cserélhetők.

 

A projekt során a következő I/O-kártyák készülnek el:

  • HDMI 2.0 szabványnak megfelelő jelek fogadására alkalmas bemeneti HDMI-kártya
  • HDMI 2.0 szabványnak megfelelő jelek küldésére alkalmas kimeneti HDMI-kártya
  • HDMI 2.0 szabványnak megfelel[ jelek optikai kapcsolaton keresztüli fogadására alkalmas optikai bemeneti kártya
  • HDMI 2.0 szabványnak megfelel[ jelek optikai kapcsolaton keresztüli küldésére alkalmas optikai kimeneti kártya
  • Dante-hálózatból digitális audiojeleket fogadni és oda digitális audiojeleket küldeni képes audiokártya

 

A kialakított architektúrának köszönhetően a mátrix a későbbiekben további I/O-kártya típusokkal bővíthető, így jövőálló megoldást kínál mind fix telepítésű, mind pedig rental alkalmazások számára.

 



 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Lightware Vetítéstechnikai Kft. a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében meghirdetett VEKOP-1.3.1-16 – Mikro-, kis- és közpvállalkozások piaci megjelenésének támogatása tárgyú felhívásában vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra.

 

Kedvezményezett neve: Lightware Vetítéstechnikai Kft

A projekt címe: A Lightware Kft. külpiaci megjelenésének támogatása (ISE 2019)

A szerződött támogatás összege: 8.819.792 Ft

A támogatás mértéke: 40,31%

A projekt tervezett befejezésének dátuma: 2019.02.14.

 

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2018-00168

Projekt bemutatása:

A projekt célja a 4 napos Integrated Systems Europe (ISE) 2019 kiállításon való részvétel, mely lehetőséget ad cégünk promotálására a legnagyobb potenciállal rendelkező piacon.

Termékfejlesztési terveink között több olyan áttörést jelentő termék szerepel, amelynek sikerében kulcsfontosságú a bevezetés lehető legnagyobb hatékonysággal, publicitással történő végrehajtása. Ez a fő célunk az Integrated Systems Europe (ISE) 2019 kiállításon történő részvételünkkel, valamint további cél sikeresegyüttműködések kialakítása, kapcsolatok építése, viszonteladói hálózat bővítése, vevőkör bővítése.